Klikněte pro nastavení vyššího kontrastu zobrazení Klikněte pro nastavení velikosti textu

Byty dvoupokojové

Zveřejněno: 19.5.2023

V bytovém domě je 12 dvoupokojových bytů. Tento typ bydlení je primárně určený pro manželské/partnerské dvojice, sourozence nebo dvojice jiných příbuzných.
Dvoupokojový byt (2+kk) tvoří kuchyňský kout, obývací pokoj, ložnice, předsíň a sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou, umyvadlem a toaletou. Některé byty mají lodžii (balkon). Ve vybavení bytu je kuchyňská linka s elektrickým sporákem, spížní skříní a předsíňovou vestavěnou skříní. Celková plocha dvoupokojového bytu je asi 50 m2 Vytápění bytů je z centrální kotelny umístěné v budově. Každý byt má své vlastní měření spotřeby teplé i studené vody, měřiče vytápění a vlastní elektroměr. Byty nejsou vybaveny žádným nábytkem, každý nájemce si zařizuje vybavení bytu dle svého uvážení.

Měsíční nájemné v roce 2023 činí 38,08 Kč za m2 podlahové plochy. Celkový nájem je ovlivněn velikostí bytu a dále měsíčními úhradami za služby spojené s nájmem a zařizovacími předměty (úklid společných prostor, výtahy, společná elektřina, telefony, společná anténa a kouřové hlásiče). Zálohy na energie jsou vypočítány podle skutečných spotřeb jednotlivých klientů, pro rok 2023 jsou ohřev teplé vody a teplo zastropovány na částce 1 600 Kč/GJ. Na základě spotřeby energií je prováděno roční vyúčtování zálohových plateb. Platbu za elektřinu hradí nájemník na základě samostatné smlouvy o odběru el. energie s dodavatelem.

V bytovém domě je možno využívat:
•    Pečovatelskou službu 
•    Stravování 
•    Volnočasové aktivity 

Fotoprocházka DPS Penzion


Dům s pečovatelskou službou *Penzion* Polička

DPS Polička